Fjernelse af tatovering med et effektivt behandlingsforløb

Vi fjerner tatoveringer sikkert og professionelt

Har du en gang fået lavet en tatovering, som du i dag har fortrudt og derfor ønsker at få fjernet? Så kan vi hjælpe dig med det. Hos Valhalla Beauty arbejder vi nemlig med fjernelse af tatoveringer, og vi kan derfor også tilpasse et effektivt og trygt behandlingsforløb til dig, så du sikkert og professionelt kommer af med din uønskede tatovering.

Hvis du kunne tænke dig at få fjernet en tatovering, så kan du altså komme her forbi vores klinik i Helsingør. Her tager vi imod kunder fra et større område, eksempelvis Hornbæk, Hillerød og andre byer heromkring.

Fjernelse af tatovering med avanceret laserteknologi

I vores klinik tilbyder vi fjernelse af tatovering ved hjælp af vores store ekspertise og nogle af de bedste og mest avancerede maskiner på markedet. Vi benytter os nemlig af moderne laserteknologi, der effektivt fjerner tatoveringer og samtidig er skånsom over for huden. Du kan derfor forvente at få fjernet din tatovering fuldstændigt, uden skader på huden efterfølgende.

Længden og omfanget af et forløb med fjernelse af tatovering afhænger af, hvor stor en tatovering du ønsker at få fjernet, hvor gammel den er, om den er farvet og lignende. Hvis vi skal hjælpe dig med at fjerne en tatovering, er du derfor velkommen forbi til en indledende samtale, hvor vi kan klarlægge et forløb til dig, så du ved på forhånd, hvornår du kan forvente at være af med din tatovering.

Kontakt os og bestil en tid

Er du klar til at tage det første skridt mod en fremtid uden din gamle tatovering? So kontakt os gerne eller besøg vores klinik for en konsultation, hvor vi kan snakke om dine ønsker og skræddersy en behandlingsplan, der passer til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig af med din uønskede tatovering.​

Priser

Lille pr. gang kr. 625

pakke pris 6 gange kr. 2.750

Stor pr. gang kr. 895

Pakke pris 6 gange kr. 4.500

Pakke pris 10 gange kr. 6.995

Book tid online

​Før og efter

Åbningstider

Mandag-fredag: 09.00-17.00

Vi er fleksible med andre tider hvis det passer bedre for dig, bare giv os et kald eller send en SMS.

Kontaktoplysninger

Valhalla Beauty

Nordhavnsvej 9, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 41 16 16 40

E-mail: valhallabeauty1@gmail.com