Blegning af tænder med fantastiske resultater

Få styrket din selvtillid og lyst til at smile

Er du træt af at have misfarvede tænder, og leder du efter en behandling, der kan give dig et naturligt, smukt og ikke mindst hvidt smil? Så kan du komme forbi Valhalla Beauty. Her kan du nemlig med vores ekspertise inden for blegning af tænder selv få lov til at opleve, hvordan et forvandlet sæt tænder kan komme til at styrke din selvtillid og give dig en større lyst til at smile.

Vi kan hjælpe med en tandblegning i vores klinik, der centralt placeret i Helsingør. Her har vi kunder, som kommer fra et større område, heriblandt Hillerød og Hornbæk. Hvis du bor et sted heromkring og ønsker at få bleget dine tænder professionelt, kan du også nemt komme her forbi.

Hvorfor vælge os til at stå for din tandblegning?

Når det kommer til at opnå et strålende smil, er det vigtigt for mange, at tænderne fremstår pæne og hvide. Med vores avancerede og moderne metoder til blegning af tænder kombinerer vi de nyeste teknikker med individuel pleje, hvilket kan give dig et naturligt og holdbart resultat. Vores specialister forstår vigtigheden af en personlig tilgang, hvilket sikrer, at hver behandling er tilpasset den enkelte kundes unikke behov.

Det betyder også, at du selv kan være med til at definere, hvor markant et resultat du ønsker. Vi lytter nøje til dine personlige ønsker, og vi rådgiver dig også gerne om, hvilken løsning passer godt til dig. Du kan således altid forvente at få en nærværende og personlig behandling, som giver dig et fantastisk og naturligt resultat samt en behagelig oplevelse.

Kontakt os og book en tid til blegning af tænder

Kunne du tænke dig at høre mere om vores fremgangsmåde i forbindelse med blegning af tænder? Eller vil du allerede nu booke en tid til at få lavet det smil, du drømmer om at have? Kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller book en tid, så du snart kan nyde godt af et pænt, hvidt smil.

​​

Priser

kr. 795 pr. gang

Book tid online

Åbningstider

Mandag-fredag: 09.00-17.00

Vi er fleksible med andre tider hvis det passer bedre for dig, bare giv os et kald eller send en SMS.

Kontaktoplysninger

Valhalla Beauty

Nordhavnsvej 9, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 41 16 16 40

E-mail: valhallabeauty1@gmail.com